Lock-On Türkiye « Türkçe Bölümü « Lock-On Türkiye Forum « Ana Sayfa Haberleri « 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun  (Okunma Sayısı 616 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TorwaK
=TuAF= Komutanı

*
Kıdem: 261
Çevrimdışı Çevrimdışı
Yıldırımlar Yaratan Bir Irkın Ahfadıyız...
Site
« : 27 Ağustos 2009, 15:04:37 »

30 Ağustos 1922 'de Türk ve Yunan orduları arasında yapılan Başkomutanlık Meydan Muharebesinde Türk ordularının işgalci Yunan birliklerini geri püskürtmesinin ve Kurtuluş Savaşı 'nın kesin bir Türk zaferiyle sonuçlanmasını sağlayan milli mücedelemizin bu sene 87. yılını zafer ve gururla kutluyoruz. Atatürk, Türk milletine, çağdaş uygarlık düzeyine erişmeyi, hatta bu düzeyi aşmayı amaç olarak göstermiştir. Atatürk 'ün yolunda, ilke ve devrimlerine bağlı olarak yürüyüşümüze devam edeceğimizi Lock-On Türkiye olarak beyan eder, Türk milletinin zafer bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. Genel Kurmay Başkanlığının 30 Ağustos zaferi için hazırladığı filmi anasayfamızdan izleyebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2009, 15:18:16 Gönderen: TorwaK » Kayıtlı

Astay-Özgür
=TuAF= Pilotu (Hv. Plt. Kur. Bnb.)

*
Kıdem: 13
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2009, 21:41:40 »

Bütün arkadaşlarımızın  zafer bayramını kutluyorum. Atamızı ve bütün sehitleremizi saygı ile anmak ve bunu sitemiz üzerinden sizinle paylaşabilmek benim icin ayrı bir sevinç vesilesidir. lockon tr camiasina iyi bayramlar diliyorum.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: